☎ 6946412557

Καθαρισμό σαλονιών – στρωμάτων

Η Crystal group αναλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό Σαλονιών και Στρωμάτων στο χώρο σας άμεσα, ποιοτικά και οικονομικά. Ίσως δεν το γνωρίζετε, αλλά ο χώρος που φέρει το μεγαλύτερο μικροβιακό φορτίο μετά την κρεβατοκάμαρα,είναι το αγαπημένο μας σαλόνι, λόγο της συνεχούς χρήσης. Δεν γνωρίζουμε επίσης πως τι στιγμές που περνάμε στο στρώμα μας και στο καναπέ μας που αντιστοιχεί περίπου το 1/3 της ημέρας,τις μοιραζόμαστε με εκατομμύρια μικροοργανισμών (ακάρεα, μύκητες κ.α.), οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για πολλές από τις εποχιακές αλλεργίες, που τις πιο πολλές φορές γίνονται μόνιμες, γιατί απλά παραμένουν στον χώρο μας συνεχώς οι μικροοργανισμοί που τις προκαλούν. για αυτό ο καθαρισμός στρωμάτων και σαλονιών είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να παραμελούμε. Αντιθέτως πρέπει να υλοποιούμε καθαρισμό ανά συγκεκριμένα διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζουμε σωστή υγιεινή.
Η Crystal group σας δίνει τη λύση καθαρισμό στο χώρο σας , άμεσα και με τα κορυφαία ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά μας. Ο Καθαρισμός των καναπέδων και των στρωμάτων μας καλό είναι να πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο, γιατί έτσι απομακρύνουμε ένα μεγάλο μικροβιακό φορτίο από το εσωτερικό του σπιτιού ή του επαγγελματικού μας χώρου.

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ
Πάντα ξεσκόνισμα με υγρό πανί.
Όχι φαγητά στο κρεβάτι.
Διατήρηση υγρασίας στο σπίτι σε επίπεδα κάτω του 40%.
Τακτικός αερισμός υπνοδωματίου.
Αλλαγή στρώματος, εάν είναι ηλικίας άνω των 8 ετών.
Πλύσιμο κλινοσκεπασμάτων στο πλυντήριο σε θερμοκρασία άνω των 60°C.
Απομάκρυνση γεμιστών παιγνιδιών από το κρεβάτι του παιδιού π.χ. αρκουδάκια
Απομάκρυνση πουπουλένιων μαξιλαριών και παπλωμάτων (μπορεί να αναπτυχθούν μύκητες που χρησιμεύουν ως τροφή για τα ακάρεα).
Χρήση ειδικών θηκών για τα στρώματα, τα μαξιλάρια και τα παπλώματα που δεν επιτρέπουν τη δίοδο των περιττωμάτων των ακάρεων.

Καλέστε μας να σας λύσουμε κάθε απορία και να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Άψογο και εγγυημένο αποτέλεσμα Ποιοτικά και Οικονομικά Υπευθυνότητα – συνέπεια – ποιότητα
365 μέρες το χρόνο στη διάθεση σας

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Συντήρηση Καθαρισμού κτιρίων-καταστημάτων-κατοικιών

Αρχικοί Καθαρισμοί κτιρίων-καταστημάτων-κατοικιών

Καθαρισμοί κατοικιών bnb

Καθαρισμοί Υαλοπινάκων

Ειδικούς Καθαρισμούς Δαπέδων

Γυάλισμα Μαρμάρων – Μωσαϊκών

Καθαρισμό σαλονιών – στρωμάτων

Καθαρισμό χαλιών – μοκετών

Καθαρισμό φωτοβολταϊκών

crystal-group