☎ 6946412557

Γυάλισμα Μαρμάρων – Μωσαϊκών

Η Crystal group είναι από τα πρώτα Συνεργεία Καθαρισμού που ασχολήθηκε με την κρυσταλλοποίηση, από την οποία εργασία εμπνεύστηκε και το όνομα της εταιρίας μας. Εδώ και χρόνια επενδύουμε σε γνώση, μηχανήματα και υλικά ώστε το αποτέλεσμα να είναι άριστο όπως είναι και οι προσδοκίες των πελατών που μας επιλέγουν και μας εμπιστεύονται το ξενοδοχείο, το κατάστημα ή το σπίτι τους.
Αναλαμβάνουμε την λείανση μωσαϊκών η μαρμάρων, γυάλισμα μωσαϊκού, γυάλισμα μαρμάρου , αδιαβροχοποίηση, κρυσταλλοποίηση σε μάρμαρο, στοκάρισμα, μωσαϊκά δάπεδα, μαρμάρινα δάπεδα , πεζούλια , μαρμάρινες σκάλες, επενδύσεις μαρμάρου, νεροχύτες μαρμάρου, μαρμάρινους πάγκους και παντός τύπου εφαρμογές σχετικά με την συντήρηση πατώματος.

ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΑΣ!

Προσφέρουμε χαμηλές, ανταγωνιστικές τιμές με ποιότητα και τέχνη στην εργασία μας.

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί την υψηλότερη ποιότητα μηχανών και υλικών για να σας παρέχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που επιθυμείτε να έχετε. Με το πιο προηγμένα μηχανήματα για μάρμαρο, μωσαϊκό χρησιμοποιούμε τις καλύτερες μεθόδους ώστε να διατηρηθούν τα δάπεδα όμορφα για πολλά χρόνια στην ανάλογη ποιότητα.

Άψογο και εγγυημένο αποτέλεσμα Ποιοτικά και Οικονομικά Υπευθυνότητα – συνέπεια – ποιότητα
365 μέρες το χρόνο στη διάθεση σας

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Συντήρηση Καθαρισμού κτιρίων-καταστημάτων-κατοικιών

Αρχικοί Καθαρισμοί κτιρίων-καταστημάτων-κατοικιών

Καθαρισμοί κατοικιών bnb

Καθαρισμοί Υαλοπινάκων

Ειδικούς Καθαρισμούς Δαπέδων

Γυάλισμα Μαρμάρων – Μωσαϊκών

Καθαρισμό σαλονιών – στρωμάτων

Καθαρισμό χαλιών – μοκετών

Καθαρισμό φωτοβολταϊκών

crystal-group